Boeklancering

Herman Pieter de Boer heeft tijdens een feestelijke bijeenkomst in Eindhoven het eerste exemplaar van het boek ‘Allerlei Mensen’ in ontvangst genomen. In aanwezigheid van een groot gedeelte van de Crowdfunders memoreerde hij de vruchtbare samenwerking en spraak hij het vertrouwen uit in de kwaliteit van het boek.

 

Dit boek bundelt 22 verhalen en is geschreven door Anneke Beelaerts van Blokland-Mentink.  Het boek is geïllustreerd door Davida Mentink, jongste zus van de schrijver. De vormgeving van het boek is verzorgd door de middelste zus: Tineke de Groen-Mentink.  Herman Pieter de Boer heeft de schrijver gecoached.

 

Bent u ook zo dol op mensen, allerlei mensen?

Bestel ‘Allerlei Mensen’

Bestel nu de bundel ’Allerlei Mensen’. Gerealiseerd met behulp van Lecturis Crowdfunding en Allerlei dierbare Mensen!


Bestel nu de bundel 'Allerlei Mensen'

Contactgegevens

Contact opnemen met Anneke Beelaerts:

Email: anneke@annekebeelaerts.nl

Anneke Beelaerts heeft ook een blog! Klik hier.

 

U kunt ‘Allerlei Mensen’ natuurlijk ook bestellen via de webshop van Lecturis

Laatste Tweets


Video H.P. de Boer over "Allerlei Mensen"