In Memoriam – Herman Pieter de Boer

DSCN0174

Herman Pieter de Boer is op 1 januari 2014 overleden, in de nacht van Oud en Nieuw. Mijn lieve vriend en coach is niet meer. Deze gulle, humorvolle man begeleidde mij gedurende twee jaren in het schrijven van korte verhalen, en deed zelfs de suggestie om het te bundelen en uit te geven. Deze bijzonder wijze man trok mij als het ware over de grens tussen Oud en Nieuw en zorgde ervoor dat ik de sprong waagde om mij te storten in het openbare schrijvers bestaan. En nu heeft hij een veel grotere sprong in het diepe gedaan en is gaan hemelen.

 

Mijn dankbaarheid kent geen grenzen, en de vriendschap die ik voelde voor Herman zal voor altijd zijn.

 

Herman Pieter de Boer is 85 jaar geworden.

Bent u ook zo dol op mensen, allerlei mensen?

Bestel ‘Allerlei Mensen’

Bestel nu de bundel ’Allerlei Mensen’. Gerealiseerd met behulp van Lecturis Crowdfunding en Allerlei dierbare Mensen!


Bestel nu de bundel 'Allerlei Mensen'

Contactgegevens

Contact opnemen met Anneke Beelaerts:

Email: anneke@annekebeelaerts.nl

Anneke Beelaerts heeft ook een blog! Klik hier.

 

U kunt ‘Allerlei Mensen’ natuurlijk ook bestellen via de webshop van Lecturis

Laatste Tweets


Video H.P. de Boer over "Allerlei Mensen"